4mh+th+k+tupak.+oh+saunaosasto+at, 194m2, 235 000 €

Omakotitalo, Syväsenvaara, Rinnetie 3, 96910, Rovaniemi

item imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem image

Esittelyvideo

Kuvaus

Oman aurinkoisen tontin komea valkoinen tiiliverhoiltu kahden kerroksen koti. Sijainti vain 5 km Rovaniemen keskustasta pohjoiseen 4-tietä tai hyvää suoraa pyörätietä pitkin ja olet Saarenkylän paloaseman yläpuolella komeassa Syväsenvaaran rinteessä Joulupukin luolan kyljessä.

Tässä kodissa pääsette nauttimaan isosta aurinkoparvekkeesta ja kauniista omasta suojaisesta puutarhamaisesta pihasta upeine yksityiskohtineen. Monien mahdollisuuksien koti takan ja poreammen kera.

Halutessasi saatte hyödynnettyä monella eri tavalla alakerran ja yläkerran olohuoneen ja 2 keittiön edut: esim. jos saunaosastolla nautiskellessa haluaa kokkailla se onnistuu tai jos haluat rahoittaa asumisenne vuokralaisella tai tarjota vieraillenne omaa yksityisyyttäkin.

Tämä upea koti on nähtävä paikanpäällä!

Sovi esittely puh. 040 540 9499, Anne Turunen

Yhteystiedot ja esittelyt

Asunnon perustiedot

Hinta ja kustannukset

Asunnon lisätiedot

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Kartta kaikki tiedot