8h+k+khh+2 wc+2 vh+kph+s+at, 220m2, 320 000 €

Omakotitalo, Saarenkylä, Kaplastie 17, 96900, Rovaniemi

item imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem image

Esittelyvideo

Kuvaus

JOULUKSI UUTEEN TILAVAAN KOTIIN! Tässä kodissa on lapsille 220m2 tilaa juosta ja leikkiä, Koti on turvallisesti yhdessä tasossa. Vanhemmille on työhuoneet valmiina nopean valokuituyhteyden kera, joissa on halutessa oma rauha tehdä etätöitä.
Oma suojaisa tontti leikkimökin ja keinujen sekä kiipeilytelineen kera puistokaistaleiden ympäröimänä. Päiväkodit ja koulut ovat 1km etäisyydellä pyörätien varrella.
Talossa on 3 tilavaa terassia (etelä-länsi-pohjoinen), joista rannan puoleiselta on suora kulku rantaan.

Ruuan laittajien ja leipojien unelmakeittiö, jossa mahtuu koko perhe touhuamaan yhdessä. Keittiössä on paljon pöytälaskutilaa sekä runsaasti säilytystilaa. Mukavana lisänä kodissa on myös leivinuuni ja puuhella, joissa kätevästi jouluruuatkin valmistuu. Kaikki koneet ja laitteet on uusittu kalusteisiin integroiduiksi valkoisiksi lasipintaisiksi Bosch-kodinkoneiksi.
Rovaniemen keskustaan noin 5 km.

Tämä koti on nähtävä paikanpäällä, soita 040 540 9499 kiinteistönvälittäjä Anne Turunen LKV, KiAT, sovitaan teille sopivalle ajankohdalle turvallinen yksityisesittely.

Yhteystiedot ja esittelyt

Asunnon perustiedot

Hinta ja kustannukset

Asunnon lisätiedot

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Kartta kaikki tiedot