Oh+k+3mh+th+vh+wc+khh/wc+kph+s+2 terassia, 120m2, 187 000 €

Rivitalo, Viirinkangas, Ristontie 10 C3, 96300, Rovaniemi

item imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem imageitem image

Esittelyvideo

Kuvaus

Viirinkaankaan tunnettujen Anun hiihtolatujen läheltä tyylikäs 120m2 rivitalokoti. Upea avokeittiö isoon olohuoneeseen avattu ja vieressä saunaosaston mukavana lisänä erillinen takkahuone varaavan takan kera. Makuuhuoneita on 3 kpl sekä erillinen uusi kodinhoitohuone helpottaa kodin arjen ja tekstiilihuollon pyöritystä. Etelärannan uimaranta ja veneen laskupaikka sekä Koivupuiston veneparkki ovat kävelymatkan päässä. Päiväkodit ja koulut ovat kävelymatkan päässä sekä Redu, AMK ja LAY ovat lähellä. Hyvät bussiyhteydet Pappilantieltä. Tässä kodissa on tilaa ja väljyyttä uusitut pinnat, uusi luksus saunaosasto ja uusi iso avokeittiö.
Lämmityskulut ja lumityöt sisältyvät hoitovastikkeeseen.

Tämän kodin pääsette näkemään, kun soitatte 040 540 9499 kiinteistönvälttäjä Anne Turunen LKV, KiAT ja sovitaan teille sopiva esittelyaika.

Yhteystiedot ja esittelyt

Asunnon perustiedot

Hinta ja kustannukset

Asunnon lisätiedot

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Kartta kaikki tiedot