Jaakolalta löydät todellisen unelma-asuntosi

Oletko ostamassa ensiasuntoa? Onko tullut aika vaihtaa kotia? Jaakola palvelee sinua etsinnästä kaupantekoon. Julkisessa markkinoinnissa olevia asuntoja voit katsella:

Kerro mitä etsit, voit päästä tutustumaan sopivaan asuntoon jo ennen kuin se tulee julkiseen myyntiin. Ilmoittaudu asunnonetsijäksi tästä

Oletko ostamassa?

Kerro mitä etsit. Saat tiedon sopivista kohteista ensimmäisenä.
Omien kotisivujemme lisäksi kohteemme näkyvät myös Suomen suosituimmilla asuntosivuilla www.etuovi.com 

Siirry katselemaan kohteitamme etuoveen

Miksi käyttäisin välittäjää?

Välittäjä tietää mitä tekee

Asuntokauppaan liittyy monimutkaisia teknisiä, taloudellisia ja oikeudellisia asioita, joita on työläs selvittää itse. Jaakola huolehtii puolestasi, että kaupat tehdään oikein.

Välittäjällä on aikaa

Välittäjät etsivät sopivia asuntoja työkseen. Joka ikinen päivä. Ota asunnon metsästykseen kumppaniksi Jaakola, niin nappaat unelmiesi asunnon todennäköisemmin.

Välittäjään luotetaan

Saat kohteesta oikeat tiedot, ja kauppa tehdään myös sinun etusi ja oikeutesi huomioiden.

Jaakolalta saat asunnon, joka oikeasti sopii elämääsi.

Miksi käyttäisit välittäjää?

Asuntokauppaan liittyy monimutkaisia teknisiä, taloudellisia ja oikeudellisia asioita, joita on työläs selvittää itse. Jaakola huolehtii puolestasi, että kaupat tehdään oikein.
Välittäjät myyvät asuntoasi työkseen. Joka ikinen päivä kelloon katsomatta.
Kun laitat asunnon myyntiin Jaakolalle, saat asunnonostajien luottamuksen. Välittäjältä he tietävät saavansa oikeat tiedot ja että kauppa tehdään myös ostajan edut huomioiden.

Välityspalkkiomme on asunnoissa, tonteissa, loma-asunnoissa ja loma-asuntotonteissa 4,5 % velattomasta kauppahinnasta. Minimipalkkio on 2500 €.

Palkkiot sisältävät arvonlisäveron 24 %. Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, ei myyjälle tule mitään kuluja ellei niistä ole erikseen sovittu toimeksiantoa tehtäessä. Laskutamme asiakirjakuluista 150–200 € toimeksiantosopimuksen tekemisen jälkeen. Kaupan syntyessä laskutetut asiakirjakulut hyvitetään välityspalkkiosta.

Tehokas ja Luotettava Välittäjä = Onnistunut Asuntokauppa

Näin onnistut asunnon ostossa

1. Hanki etukäteen lainalupaus pankista

Ennen kuin alat etsiä asuntoa – Lainalupaus on pankin lupaus myöntää asuntolaina sovituilla ehdoilla. Se ei sido lainan ottamiseen. Lainalupaus on valttia unelma-asunnon nappaamisessa. Sen ansiosta pystyt tekemään ostotarjouksen nopeasti.

2. Pyydä Jaakolalta maksuton hinta-arvio nykyisestä asunnosta

Ennen kuin alat etsiä asuntoa – Jaakolalta saat realistisen hinta-arvion, sillä tunnemme Rovaniemen asuntomarkkinat pitkältä ajalta. Asuntokauppaan voidaan laittaa ehto, jonka mukaan teet kaupat vasta, kun nykyiselle on ostaja.

3. Hyödynnä Jaakolan taitoa yhdistää ihminen ja asunto

Kun olet etsimässä – Nytkin myynnissä on monta unelma-asuntoa. Mutta millainen asunto oikeasti sopii elämääsi? Hyödynnä Jaakolan erityisosaamista. Selvitämme yhdessä, millaisessa asunnossa todella viihdyt ja arki sujuu. Saatat päätyä ostamaan aivan erilaisen asunnon kuin olit aluksi ajatellut.

4. Pyydä myös yksityisiä esittelyjä kiinnostavista kohteista

Kun olet etsimässä – Pääset katsomaan asuntoja yleisessä esittelyssä tai pyytämällä yksityinen näyttö kyseisen asunnon välittäjältä. Hänen yhteystietonsa saat asuntoilmoituksesta.

5. Tutustu asuntoon huolellisesti välittäjän avustuksella

Kun löydät mieleisen – Jaakola huolehtii, että saat katsottavaksi kaikki tarvittavat paperit. Tutustu niihin huolella; ostajalla on selonottovelvollisuus. Kysy rohkeasti apua välittäjältä.

6. Varmista rahoitus ja tee ostotarjous

Kun olet valmis ostamaan, tarkistetaan rahoitus, jos sitä ei vielä ole tehty. Autamme ostotarjouksen tekemisessä ja toimimme välittäjänä sinun ja myyjän neuvotteluissa.